Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek komen wij naar u toe voor een basis verkoopstyling of een volledige verkoopstyling.

Basis verkoopstyling

Basis verkoopstyling houdt in dat wij samen met u door de woning lopen en direct aan de slag gaan om de ruimtes zo goed mogelijk te presenteren. Door overbodige spullen op te ruimen en meubels te verplaatsen wordt al snel resultaat geboekt en is er meer licht, ruimte en sfeer in de woning gecreëerd.

U als verkoper kunt zelf een helpende hand bieden bij het opruimen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Volledige verkoopstyling

Volledige verkoopstyling gaat net even een stap verder. Na de Basis styling wordt er gekeken naar punten in de woning die nog extra aandacht vragen. Dit kan zijn het accentueren van bestaande pluspunten (openhaard, tuindeuren, oude elementen enz) door middel van accessoires. Het creëren van sfeer door het aanbrengen van verlichting en accessoires of het schilderen van een muur. Uw woning is nu klaar voor bezichtiging of een opendag.

Extra's

On(t)roerendgoed Verkoopstyling biedt de mogelijkheid om na het stylen foto's te maken die gebruikt kunnen worden voor het promoten van de woning.

De gemiddelde kijker kan vaak lastig inschatten wat de mogelijkheden zijn in een leeg huis, daarom is het van belang dat uw woning sfeervol is ingericht en een bewonde indruk achterlaat. Het is mogelijk om via On(t)roerendgoed Verkoopstyling meubilair te huren voor uw leegstaande woning.

Tarief

Voor alle werkzaamheden wordt er vooraf een offerte gemaakt, u weet precies waar u aan toe bent. On(t)roerendgoed Verkoopstyling hanteert een tarief van € 55,- per uur exclusief btw en inclusief de reiskosten binnen een straal van 20 km. Daarbuiten rekenen wij voor de reiskosten een tarief van € 0,30 per km.

On(t)roerendgoed Verkoopstyling

De Hoogte 53
9945 RW Wagenborgen

T. 0596 - 601 633
M. 06 - 1501 4875
E. Klik hier

KvK. 0113 3434

Laatste Nieuws

dinsdag 23 oktober 2012
Hoogtefotografie

Lees meer